25 May

Record de vizualizări pentru piesa „Tu şi Eu“, semnată Carla’s Dreams şi Inna, la 24 de ore de la lansare VIDEO

La nici 24 de ore de la lansarea videoclipului oficial, „Tu şi Eu“ a ajuns la 1 milion de vizualizări. Cei doi artişti au revenit cu piesa „Tu şi Eu“, după succesul pe care l-au avut cu piesa „P.O.H.U.I.“. „Tu şi Eu“ a ajuns repede la sufletele ascultătorilor pentru că evidenţiază sentimentele şi emoţiile care se nasc în familie, dragostea, grija şi afecţiunea, arată reprezentanţii Global Records.

Videoclipul piesei a fost filmat atât în Bucureşti, la studiourile Avanpost, cât şi în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P - George Secrieru. De machiajul băieţilor de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul Innei Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit).

Carla’s Dreams şi Inna sunt unii dintre dei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, reuşind performaţe incredibile pe plan muzical.

Patru dintre hit-urile trupei Carla’s Dreams au depăşit 50 de milioane de vizualizări. Este vorba despre „Acele“, „Imperfect“, „Sub Pielea Mea“ şi „Cum Ne Noi“. Anul 2016 a fost unul excepţional pentru Carla’s Dreams, în care băieţii au obţinut opt premii Media Music Awards şi au susţinut un concert sold out la Arenele Romane care a fost un adevărat succes. 


Carla’s Dreams va susţine un nou concert pe 13 mai, la Arenele Romane, unde sunt aşteptaţi fanii din toată ţara cărora li se promite o experienţă unică. Biletele se găsesc pe: www.iabilet.ro şi bilete.carlasdreams.com.

Inna a început anul 2017 tot într-o notă înaltă, aşa cum ne-a obişnuit până acum. În doar două luni de la lansarea single-ului „Gimme Gimme“, Inna a reuşit să ajungă în topurile internaţionale din  Franţa, Turcia, Mexic, Spania şi Sri Lanka, în timp ce videoclipul oficial a depăşit 33 de milioane de vizualizări.

Artista se află momentan într-un turneu de promovare care a început în Turcia şi a continuat în America Latină şi lucrează la două albume, unul în limba română  şi unul în spaniolă şi engleză.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana. 


http://a.cleanandhappy.ro