24 May

Peste 5.000 de pachete ţigări, confiscate în urma a două percheziţiiLuni, 10 aprilie, începând cu ora 15.30, în baza mandatelor emise de către Judecătoria Vişeu de Sus, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş – ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat două percheziţii la locaţii de pe raza comunei Bistra, jud. Maramureş.

Cele două percheziţii s-au desfăşurat la domiciliile a patru persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 53 de ani, domiciliate pe raza judeţului Maramureş, los angeles locaţiile respective fiind descoperite 5.460 pachete ţigări, mărcile Jin Ling şi Marble, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 50.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca los angeles very last să fie luate măsurile legale ce se impun.

  Mai puteţi citi: Comisia care urma să verifice activitatea Clubului Sportiv Minaur, respinsă de consilieri

http://bestcleaningexperts.ro